lunes, 8 de junio de 2009

I finalment hem de tancar el bloc de l'assignatura.....

Estem a finals del primer any de carrera, crec que ha sigut un any una miqueta dur, ja que compaginar la feina amb els estudis és complicat. He trobat molt positiu la introducció a les noves tecnologíes, ja que en els temps que córren, es indispensable per el estil de vida actual. El tenir que enviar els treballs a través d’internet ha fet que augmenti el maneig de l’ordinador, ademés de que he hagut de entrar força al campus virtual per informar-me de totes les tasques que haviem de realizar i notícies.
El bloc de l’assignatura ha sigut una idea molt innovadora, el tenir que penjar apunts, notícies i reflexions en el bloc ha sigut interessant, encara que haig de reconèixer que al començament t’enrecodes molt més i entres força sovint en el bloc i quan va passant el temps i tens uns munt de treballs a fer, com és una cosa que no la veus si no entres expressament al bloc, doncs t’oblides una miqueta d’ell i penses, ja ho penjaré. Total que acabes finalitzant el curs i tens un munt d’apunts a la carpeta sense que t’hagui donat temps a pasar-los al bloc.
Amb això no vui dir que no hagi treballat en el bloc, sinó que és una llàstima que no hagi tingut temps per aprofundir una mica més en ell, ja que m’hagués agradat haver pogut introduir moltes més notícies i reflexions d’alguns temes que considero força importants.
Teoría de l’Educació II ha sigut la asignatura que més he après a treballar de manera grupal, m’ha agradat molt la idea de poder resoldre tots els dubtes que tenia sobre el nou pla d’educació, i m’ha semblat sorprenent que s’hagi tingut tant en comte la paraula de l’alumnat, perque gràcies a això, hem treballat a l’assignatura un tema actual, que ens interessa força i en el que tots estem involucrats.
M’han motivat molt tots els treballs pràctics que hem realitzat a classe i crec que han sigut molt profitossos, així com també a la vegada apreniem bons valors, actituds i hàbits a l’hora de treballar.
També és una bona técnica d’aprenentage el veure vídeos i realizar reflexions sobre aquests, crec que potencien l’autonomía a l’hora de realizar una valoració pedagógica individual sobre alguna aspecte determinat. També he pogut observar la cuantitat d’aspectes educatius que trobem en el dia a dia, i que no sabem apreciar, perque sóm poc observadors, i això és una cosa que s’ha educat en aquesta asignatura, l’observació d’un mateix, dels altres i de l’entorn que en envolta, es a dir, la societat i la familia.
Aquest bloc per a mi ha sigut com una pluja d’idees, on he penjat els apunts de classe de manera esquemática i on he anat introduint notícies educatives actuals que hem preocupen, i també vaig possar en el bloc un post, on informen cada dia de noves noticies que estiguin relacionades amb l’educació.
Penso que plantar una llavor avui, es creure amb el demà i m’agradaria creure que tots aquests granets de sorra que hem aportat cada un dels alumnes, servirá algun dia per canviar el futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario